Over ons

Umbrella Genius!

Ben je zakelijk op zoek naar hippe stormparaplu’s, oer-Nederlandse met een vrolijk tulpenmotief of juist ingetogen chique zwart? IMPLIVA levert elke paraplu die je je kunt bedenken. We hebben ze vrijwel altijd op voorraad. Zo niet, dan maken we ze voor je.

Paraplu’s met bedrijfslogo’s of volledige full colour print, voor verkoop in eigen land of de internationale retail; alles kan bij IMPLIVA. En dat al vanaf 25 stuks! Promotionele paraplu’s van IMPLIVA worden uitsluitend via de relatiegeschenken vakhandel geleverd. Heb je geen connecties in die wereld dan brengen we je natuurlijk graag in contact.

Wij denken altijd mee hoe we jouw wensen waar kunnen maken. Daarbij houden wij onze prijzen scherp en de kwaliteit hoog.

In ons magazijn in Mijdrecht ligt ons uitgebreide vaste assortiment. Van stormparaplu’s tot hartvormige, groot en klein, effen en met print. Wij vullen het regelmatig aan met de laatste modellen. Door de grootte van de voorraad hoeven wij onze klanten vrijwel nooit nee te verkopen. Daar komt bij dat we snel leveren. Bestel je vandaag dan gaan jouw paraplu’s uiterlijk morgen bij ons de deur uit. Ook als je een flinke bestelling doet. Je kunt natuurlijk ook eens komen kijken in onze showroom in Mijdrecht. Hier hebben we ook een cash & carry-afhaalmagazijn.

Waarom IMPLIVA?

  • Betrouwbaar familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in paraplu’s;
  • Meest complete assortiment met de ruimste keuze uit dessins en kleuren;
  • Full service concepten voor elke klant;
  • Kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen;
  • Vrijwel alle paraplu’s direct uit voorraad leverbaar; ook grote aantallen;
  • BSCI-compliant; eerlijke arbeidsomstandigheden en beloning in de fabrieken van onze toeleveranciers vinden wij belangrijk.
  • Helaas, IMPLIVA levert niet aan particulieren maar onze paraplu’s zijn verkrijgbaar in diverse webwinkels zoals; parapluwinkel.nl, BOL.com, vanostassenenkoffers.nl, duifhuizen.nl en vele (groot-) winkelbedrijven.

Meet The Team

Marco van den Bos

Project Accountmanager

Iris Addink

Accountmanager

Sonny Walraven

Manager Operations

Saskia de Koning

Projectmanager

Sonja Groeneveld

Finance / HR

Tiffany ten Den

Projectmanager

René Valkhoff

Owner / Managing Director

Jasper Valkhoff

Key Accountmanager

Sally Bocxe

Projectmanager

Annemarie Raaijmakers

Finance

Laurens Liesveld

Warehouse

Bas van Rooijen

Warehouse

Bram Wahle

Warehouse
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.